vlag helder met hond

Welkom

Een woord van de WDSF president

Een woord van de WDSF president

Een woord van de FCI president

Een woord van de FCI president

Een woord van de burgemeester

Een woord van de burgemeester

WDSFdatum incl 3 mei en 5 disciplines
Program part 2

Een evenement dat je niet wilt missen

Ons Nederlands Ras, dat voor de lang- en ruwhaar variƫteit bijna is uitgestorven leeft nog krachtig voort in de korthaar variant van de Hollander. Een Uniek en Zeldzaam Nederlands ras, dat bijna van de kaart was verdwenen is 5 jaar geleden weer tot leven gekomen. Door samenbundeling van passie, doorzetting en je doel willen bereiken; De Hollandse Herder op de kaart zetten als een volwaardig werkhond die niet onder doet voor Mechelaars en Duitse Herders.

In 2018 wordt bij de gemeente Noordenveld, Korfbalvereniging Noordenveld, te Roden voor de 5e keer een Wereld Kampioenschap Africhting IPO georganiseerd en de World Cup mondioring, agility, behendigheid en IPO R voor Hollandse Herders, het neusje van de zalm van dit werkende ras zal zich hier samenvoegen en hun kunsten vertonen. De Duitse Herder en Mechelse Herder staan ver boven aan als het gaat om bekendheid bij de werkhonden, maar sinds 4 jaar is door dit evenement onze Hollander niet meer weg te denken als gezonde sporthond met een veelzijdig karakter. Kom daarom naar Roden en maak deze grandioze familie reunie mee, de entree is gratis en u zult genieten van sociale, goed opgevoede en gehoorzame Hollanders die ons Nederlands ras laten stralen.

U bent van harte welkom!

Disciplines

Hondensport Hoogkerk het trainingscentrum voor mens & dier

Wij zijn opleiders in de VZH (Verkeers Zekere Hond) en IPO (Internationale Prufungs-Ordnung) sport. Wij hebben op onze kleine vereniging diverse rassen, zoals de Mechelse Herder, Duitse Herder, Terveurense Herder, Rottweiler en Hollandse Herders lopen, maar natuurlijk zijn werkhondenrassen als de Riesenschnautzer, Airedaile Terriƫr, Hovawart, Doberman en Boxer ook van harte welkom.

We streven naar een moderne & veelzijdige manier van africhten die specifiek is afgestemd op het niveau van de geleider en de kwaliteiten van de werkhond. Meer info >>

Sponsors

Heeft u Nederland hoog in het vaandel en wilt u meewerken om ons zeldzame, unieke Nederlandse ras te laten floreren? Wij zoeken enthousiaste sponsoren die ons evenement in het mooie Drenthe willen steunen!
Meer info >>

members map 2018
3-4-5-6 mei ned